Werkgevers

Binnenvaart personeel gezocht? Ga met ons in zee!

}

24/7 bereikbaar

Voor zowel werkgevers als werkzoekenden

085-0027745

Bel ons gerust

Detachering in de binnenvaart

Detachering is ideaal als je voor langere tijd binnenvaart personeel nodig hebt. Het biedt zekerheid en flexibiliteit, voor zowel de werkgever als werkzoekende. Varend personeel nodig? Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk en vind snel een stuurman, kapitein of matroos. Bij ons vindt je de persoon die je zoekt. Per direct of over een bepaalde tijd, het maakt niet uit wanneer je iemand nodig hebt, want wij vinden voor elk moment de oplossing. Een kapitein voor een passagiersschip? Bemanning voor een containerschip? Chajesa Maritieme Dienstverlening heeft de juiste mensen voor jouw binnenvaart vacature(s).

Er mag dan een tekort zijn aan gekwalificeerd binnenvaart personeel, wij selecteren onze kandidaten zorgvuldig en zetten niet zomaar iemand weg. Je moet immers met geschikt personeel in zee gaan, letterlijk en figuurlijk. Daarnaast is het van belang dat beide partijen prettig met elkaar kunnen werken en aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen. Certificatie en ervaring vinden wij daarom net zo belangrijk als persoonlijkheid en open communicatie.

Wij werken met zowel zzp’ers als met werknemers die in loondienst aan de slag kunnen. Afhankelijk van de vacature en van jouw wensen zetten wij een binnenvaart zzp’er of werknemer in.

Met spoed binnenvaart personeel


Het kan voorkomen dat je zo snel mogelijk binnenvaart personeel nodig hebt en met spoed daarnaar op zoek bent. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook bij een last minute klus helpen wij je aan matrozen, stuurmannen of kapiteins!

Detacheren via Chajesa Maritieme Dienstverlening

Binnenvaart detachering in heel Nederland

Op basis van jouw wensen selecteren wij de juiste bemanning

Geschikt personeel op het moment dat je het nodig hebt

Dag en nacht bereikbaar

Vacatures binnenvaart plaatsen

Wil jij een vacature laten plaatsen op onze website? Dat kan! Laat je gegevens en een korte functieomschrijving bij ons achter en wij bellen je zo snel mogelijk.

Contact met

Chajesa Dienstverlening

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie! Bel, WhatsApp of e-mail ons. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, de wereld van de binnenvaart staat immers ook niet stil.

w

24/7 bereikbaar

Voor zowel werkgevers als werkzoekenden

085-0027745

Bel ons gerust

vraag@chajesa.nl

Stuur ons een e-mail
Contactformulier