Over ons

Detachering voor de binnenvaart, het is onze specialiteit! Op zoek naar een baan of bemanning? Neem contact met ons op.

}

24/7 bereikbaar

Voor zowel werkgevers als werkzoekenden

085-0027745

Bel ons gerust

Chajesa Maritieme Dienstverlening

Van je passie je beroep maken, wij hebben het gedaan. Al op jonge leeftijd waren wij in de ban van schepen en de mooie en rustgevende omgeving van het water. Met hart voor de scheepvaart, de wil om mensen te helpen en jarenlange werkervaring in de binnenvaart, zijn wij Chajesa Maritieme Dienstverlening gestart, een detacheringsbureau dat varend personeel wegzet in heel Nederland.

Wij vinden dat hard werk loont en daarom pleiten wij voor een eerlijk bedrag voor het werk dat je doet. Niemand verdient bij ons te weinig! Er is veel vraag naar binnenvaart personeel, dus dat wij een baan voor jou vinden is bijna zeker.

Voor ieder een passende baan

Zoek je een detacheringsbureau voor de binnenvaart om jouw vacatures voor kapiteins, stuurmannen en matrozen te vervullen? Of ben jij degene die op zoek is naar een functie als bemanningslid? We zijn benieuwd naar jouw wensen, zodat we de juiste match kunnen maken tussen werkgever en werknemer. Omdat wij voor iedereen een passende baan in de binnenvaart willen vinden, is het belangrijk dat we jou als werkzoekende of werkgever goed leren kennen. Na jouw eerste contact met Chajesa Maritieme Dienstverlening gaan wij direct aan de slag.

Wij willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken, vertel ons daarom wat jij precies zoekt en wij zorgen dat het goedkomt!

Jelmer & Samantha

Eigenaren Chajesa Maritieme Dienstverlening

Binnenvaart detachering in heel Nederland

Geen vervoer? Wij brengen de bemanning naar het schip!

Een eerlijke vergoeding voor jouw werkzaamheden

Grote kans op het vinden van een geschikte baan of bemanning

Jouw partner voor werk in de binnenvaart

Contact met

Chajesa Dienstverlening

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie! Bel, WhatsApp of e-mail ons. Wij zijn dag en nacht bereikbaar, de wereld van de binnenvaart staat immers ook niet stil.

w

24/7 bereikbaar

Voor zowel werkgevers als werkzoekenden

085-0027745

Bel ons gerust

vraag@chajesa.nl

Stuur ons een e-mail
Contactformulier